СЕРВИЗ за ремонт на телевизори,кафемашини и кафеавтомати,микровълнови фурни,керамични плотове,дребна електродомакинска техника.

serviz-za-televizori
Сервиз за ремонт на телевизори
remont-na -rahosmukachki
Ремонт на прахосмукачки-резервни части.

Сервизът предлага ремонт на всички марки телевизори:Arielli,LG,Samsung,Toshiba,Hitachi,Finlux,Crown,Rancore,Sunny,Homa,Vestel…

Нашите специалисти ще направят диагностика на  телевизора Ви и ще изкажат професионалното си мнение дали ремонта си заслужава и е рентабилен,а останалото решавате Вие.Ако търсите сервиз с възможности и опит в отстраняването на повреди на телевизори, ние можем да удовлетворим вашите очаквания.Със своята дългогодишна практика екипът ни разполага с голям опит. Нашата основна цел е клиентът да остане напълно удовлетворен и с удоволствие да се връща отново при нас при нужда.Най-добрият вариант,който е напълно  безплатен  е да се консултирате с нас дали ремонтът на вашия телевизор си заслужава.

Сервиз „Ибис-Електроникс“ е специализиран в ремонта на кафемашини, кафеавтомати, капсулни кафемашини.Както е известно кафето е един от най-важните елементи от деня на повечето хора.Едно ароматно кафе с плътен каймак е нещо незаменимо и изпълва утрините с усмивка.По тази причина ние се грижим вашата кафемашина винаги да е в отлично състояние.Разполагаме с голяма гама резервни части,аксесоари,цедки,ръкохватки,тъпкалки и други.

При нас можете да отремонтирате своите отоплителни уреди.Конвектори,стенни отоплители,вентилаторни печки,маслени радиатори,инфрачервени отоплители и много други.Разполагаме с огромна наличност на резервни части,което е гаранция за бърз и надежден ремонт.Не се колебайте,обадете се и ние ще се погрижим за комфорта на вашия дом.

Официален сервиз на „Tesy“,“Delonghi“….

Като партньор на фирма „Ник Електрик“-един от най-голямите вносители на резервни части за домакинска техника при нас вашата прахосмукачка ще бъде отремонтирана бързо,качествено и с оригинални резервни части.При нас ще намерите голямо разнообразие от аксесоари-маркучи,тръби,четки,торбички,накрайници,мотори и още…..

Ние ще отремонтираме вашия стъклокерамичен плот бързо,качествено и с оригинални резервни части.Разполагаме с почти всички необходими части в наличност.

Ремонт на всички видиве и марки микровълнови фурни.С огромната наличност от резервни части при нас ремонта на вашата микровълнова фурна е с гаранция за качество.Ако решите сами да отремонтирате вашия уред заповядайте при нас за да си закупите необходимите резервни части.

СТАНДАРТЕН РЕМОНТ

ПЕРИОД ОТ 5 ДО 7 РАБОТНИ ДНИ

*С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СЛУЧАИТЕ, В КОИТО СЕ ИЗЧАКВА ДОСТАВКА НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ДРУГИ

БЪРЗИ УСЛУГИ

В РАМКИТЕ НА 3 РАБОТНИ ДНИ

*ДОПЛАЩАТ СЕ 30% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ

ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ

В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА

*ДОПЛАЩАТ СЕ 50% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС !