Сервизни услуги

Ремонт на битова техника и електроника

Ние сме официален и оторизиран сервиз на верига за техника „Техмарт“.При нас можете да отремонтирате своите уреди с марка „Ариели“

Ние сме  оторизиран сервиз на марките „Делонги“ и „Кенууд“.При  нас вашият повреден уред може да бъде отремонтиран с оригинални резервни части и гаранция за качество.Предлагаме голямо разнообразие от резервни части и аксесоари.При нас ще намерите цедки,ръкохватки,нагреватели,филтри,клапани и всичко необходимо за вашата кафемашина,прахосмукачка и….

Като оторизиран сервиз на „Теси“ ние ще се погрижим вашите електроуреди от тази марка да бъдат винаги в отлично състояние.От нас могат да бъдат закупени резервни части и аксесоари.Нагреватели,терморегулатори,защити,ключове за конвектори и маслени радиатори.

микровълнови фурни, прахосмукачки, кафемашини,кафеавтомати,кафеварки, кафемелачки, радиоапарати, радиочасовници, електрически печки, конвекторни печки, електрически радиатори, ютии,парогенератори, миксери, тостери, електрически камини, скари, акумулаторни инструменти и друга домашна техника.Официален сервиз на Дипломат,Bravissimo,HOMA,KTN,Muhler,Tesy,Delonghi,Cata,Ariete,Kenwood, Pyramis,Arielli,Art Flame,Briel,Neo.

Ремонт на LCD,LED,OLed,QLed телевизори,монитори, DVD плейъри,  и много други.Сервиз на следните марки: Arielli,Homa,Rancore,Sunny,LG,Samsung,Toshiba,Vestel и други.

При нас могат да бъдат закупени голяма гама резервни части и аксесоари за вашата електродомакинска техника.Ръкохватки,цедки,помпи,клапани,нагреватели,уплътнители и още много части за кафемашини.Чинии,магнетрони,кондензатори,трансформатори за микровълнови фурни.Филтри,ремъци,помпи,уплътнители и всичко друго за вашата сушилня.Хиляди резервни части за перални-амортисьори,помпи,маншони,люкове,термостати,нагреватели…

За  вашата миялна машина можете да намерите кошници,уплътнители,циркулационни помпи,перки …

ВАЖНО

Ние се стремим да диагностицираме и отремонтираме Вашите уреди в най-кратки срокове, но това не винаги е възможно в рамките на един или два дни.Има различни фактори,които влияят на времето за ремонт, а именно:

По тази причина сме създали правила на времето за ремонт на Вашите уреди, като се стремим да не излизаме от посочените по-долу срокове.Разбира се при възможност ремонтите се извършват в най-кратки срокове без оглед на вида поръчка.

СТАНДАРТЕН РЕМОНТ

ПЕРИОД ОТ 5 ДО 7 РАБОТНИ ДНИ

*С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СЛУЧАИТЕ, В КОИТО СЕ ИЗЧАКВА ДОСТАВКА НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ДРУГИ

БЪРЗИ УСЛУГИ

В РАМКИТЕ НА 3 РАБОТНИ ДНИ

*ДОПЛАЩАТ СЕ 30% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ

ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ

В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА

*ДОПЛАЩАТ СЕ 50% ВЪРХУ СТОЙНОСТТА НА ТРУДА ЗА СЪОТВЕТНИЯ РЕМОНТ.

 ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА ДЕФЕКТ БЕЗ ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОТ- ЗАПЛАЩАТ СЕ 30% ОТ СТОЙНОСТТА ЗА РЕМОНТ НА СЪОТВЕТНИЯ УРЕД. ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОНТ ПРИ ВЕЧЕ ЗАПЛАТЕНА ДИАГНОСТИКА СУМАТА СЕ ПРИСПАДА ОТ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА.

В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВАШИЯТ УРЕД НЕ ФИГУРИРА В ГОРЕПОСОЧЕНИЯ ЦЕНОРАЗПИС, ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ДОГОВОРЕНА И СЪОБРАЗЕНА С ЦЕНОВИЯ КЛАС И СЛОЖНОСТТА НА ДЕФЕКТА.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС !